Plague Inc

0
15789

Tato hra se probudila a vylezla z hrobu v začátcích šíření koronaviru, který se objevil v Číně. Cílem této hry není nic jiného, než vyhubit lidstvo na zemi do posledního živého člověka dříve, než se jim povede vyrobit protilátku.

K dosažení tohoto skromného cíle máte k dispozici řádku možností, začínající obyčejnou bakterií a končící biologickou zbraní nebo zombie apokalypsou. Každý druh má specifické vlastnosti a slabiny.

Image result for Plague Inc

Za průchod hrou získáváte DNA body, kterými svoji zbraň přizpůsobujete tak, aby se vyrovnala se svými nedostatky a úspěšně se rozšířila mezi veškeré obyvatelstvo. Ve chvíli, kdy je většina nakažena, přichází na řadu změna příznaků, a ty se snažíte zkombinovat tak, aby byly co nejvíce smrtonosné.

Svou zbraň můžete mutovat ve třech sekcích: šíření, symptomy a schopnosti.

Image result for Plague Inc

Šíření určuje, jak lehce se bude nemoc šířit a přes jaké faktory. Například taková vlastnost přenášení krví je účinná v chudých oblastech. Schopnosti dále ovlivňují vaši obranyschopnost, a to například před teplem, zimou, ale i léky apod.

Možností je opravdu mnoho. Navíc se výběr mění podle aktuálního typu choroby. Některé ze symptomů jsou v latině, což je příjemný způsob, jak si rozšířit medicínské znalosti. Opakování polohy jednotlivých států, které je se hrou spojené, také není na škodu.

Image result for Plague Inc

Pokud máte zrovna náladu pohřbít celý svět, je tohle ta správná hra pro vás. Chvíli vám možná bude trvat zabít úplně všechny (teda pokud nebudete hrát na nejlehčí obtížnost), ale až se vám povede zlikvidovat úplně všechny, budete z toho mít alespoň radost. Není nad to vyhubit celé lidstvo po příchodu z práce 🙂

 

MINIMÁLNÍ:
OS: Windows 8
Procesor: 2.0 GHz Dual Core Processor
Paměť: 1 GB RAM
Grafická karta: Integrovaný grafický chip (512MB)
Pevný disk: 500 MB volného místa
Dodatečné poznámky: nepodporované video chipsety: Intel HD Graphics 3000, Intel GMA X3100, Intel GMA 950

DOPORUČENÉ:
OS: Windows 10
Procesor: 3.0GHz i5 Dual Core nebo podobný
Paměť: 2 GB RAM
Grafická karta: Nvidia GeForce GTX 650 Radeon HD 3600 (1GB)
Pevný disk: 1 GB volného místa
Dodatečné poznámky: nepodporované video chipsety: Intel HD Graphics 3000, Intel GMA X3100, Intel GMA 950

Zdroj: idnes.cz, google.com

Předchozí článekWoT – Změny ve verzi 1.7.1
Další článekCall of Duty: Warzone

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here