Need For Speed: Heat

0
7548
  1. Need for Speed ​​Heat je nejnovější díl z dlouhé řady rychle se rozvíjejících a vzrušujících závodních her, šestnáctá abychom byli přesní. Hra je zasazena do otevřeného světa (stejně jako Need For Speed Payback) zvaného Palm City, které je silně inspirováno Floridou, včetně širokých ulic obklopených palmami, jako v Miami a přímořské plážové atmosféry, díky které má hra prázdninový nádech.

Hráč musí brázdit městem, prozkoumávat tak otevřený svět a objevovat co je tam k vidění, alespoň ve dne. Během dne probíhají legální pouliční závody a pokud vyhrajete, vyděláte v těchto závodech peníze. Vaše dvoudenní aktivity jsou prozkoumávání a závodění, a obě jsou zcela legální, takže se můžete potulovat okolo a hledat skrytá tajemství.

Jakmile už máte dost pohodové stránky života, můžete počkat na západ slunce kdy se den mění na noc, v tom momentě se otevírá zcela jiný svět příležitostí a rizik.

V noci už nejsou závody legální a sázky jsou výrazně vyšší. Už nejedete o peníze, závodíte o REP, což je reputace. Čím více budete mít reputace, tím vyšší bude Váš „Heat“ a čím vyšší bude Váš „Heat“, tím větší terč budete pro policii.

Nicméně čím se zvyšuje vaše reputace – bez ohledu na pozornost policie, tím více odměn, boostů a ještě kvalitnějších vozidel se vám podaří odemknout, menší nepříjemnosti ze strany policie je zdánlivě menší detail.

Vozidla vypadají a fungují jako magie. Oba tyto prvky můžete vylepšit v garáži a utrácením reputace a peněz za účelem vylepšení vnějšího vzhledu auta a vnitřního, vylepšení rychlosti a výkonu na maximum.

Také se můžeme těšit na tučný výběr vozidel: Mercedes, Ferrari, Porsche a McLaren jsou jen některé z impozantních 127 vozidel, která jsou ve hře plně upravitelná.

Ke hře je připojena aplikace na telefony, která vám umožní pracovat na úpravě vašich aut, zatímco jste někde venku a nasáváte čerstvý vzdoušek, posíláte hotová auta do hry, kde čekají na váš návrat domu připraveny až je protáhnete po Miamských ulicích

Dejte si pozor na policii! Dostanou vás v denní době, pokud překročíte rychlost nebo jinak porušíte zákon. Nemohou vás zastavit v závodě během dne a při výdělcích, ale jakékoli jiné přestupky přitáhnou jejich pozornost dříve než stihnete říct: „švec“.

Mohou se na vás „náhodně“ zaměřit, pokud začnete vyhrávat příliš mnoho závodů a příliš snadno vydělávat. Ne z žádného opravdového důvodu, ale jen proto, aby vás drželi ve střehu.

 

V noci jsou venku, aby vás dostali, a protože jsou všechny vaše závody po setmění nezákonné, mají právo vás zadržet a zatknout. Takto ničí vaši reputaci a stává se z vás špatný řidič.

Pokud vás chytí, když máte vysokou reputaci a hodně peněz, vezmou vám ji a nechají vás zbité a zdiskreditované. Obejdete se bez velkých ztrát, pokud se často zastavujete v místech kde je „Safe house“, schováváte kořist, ať už je získaná čestně nebo ilegálně!

Oficiální vydání hry by mělo podle zdrojů být 8.11.2019

Need for Speed ​​Heat pro PC je možné zakoupit na webu Instant Gaming s malou slevou maloobchodní ceny. Obdržíte oficiální klíč a budete moci hrát hru během několika sekund. Hrajte chytře. Plaťte méně.

Zdroj: Instant Gaming 

 

Předchozí článekGTA V – Motorcycle Club
Další článekBorderlands 3

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here