Sniper Ghost Warrior Contracts

0
9023

Pokud si chcete vyzkoušet povolání moderního odstřelovače se všemi jeho strastmi a slastmi, rozhodně koupí nového dílu Sniper Ghost Warrior neprohloupíte.

Příběh je vyprávěn skrze briefingové filmečky před každou misí, v nichž je vysvětleno, kdo/co je cílem vašeho kontraktu. Děj se posléze točí kolem fiktivní situace v Rusku, přesněji na Sibiři, kde existuje nebezpečný vůdce Nergui Kurchatov, který se se svými dalšími společníky chystá využít momentálních nepokojů v zemi za účelem zisku co největší moci. Vy jakožto nájemný žoldák s přezdívkou Seeker (Oko) jste najat tajemnou organizací, jíž zastupuje tajemný Handler (Operátor), abyste tohoto nebezpečného politika společně s jeho souputníky odpravili z povrchu zemského.

Výsledek obrázku pro sniper ghost warrior contracts

V podstatě se jedná o klasický příběh inspirovaný Studenou válkou (nechybí ani raketová hrozba), jenž je ale neskutečně nenápaditý a reálně vás nebude vůbec zajímat, koho na onu věčnost odpravujete. Jména všech postav nejspíš zapomenete ihned po vypnutí hry a ve výsledku možná budete rádi, že se ony briefingy dají přeskočit, abyste se konečně dostali k samotnému hraní.

Výsledek obrázku pro sniper ghost warrior contracts

Co se týče prostředí, tak se autoři zbavili poměrně nefunkčního velkého otevřeného světa z minulého dílu a nahradili ho pěti menšími a relativně otevřenými levely a jelikož se hra odehrává na Sibiři, budete se většinou pohybovat v zasněžených krajinkách. Nezapomnělo se ale ani na zeleň, zabezpečující velmi příjemnou variabilitu prostředí. Jednotlivé úrovně zároveň ukrývají různé sběratelské předměty a samozřejmě i mnohá zákoutí, která hráče nabádají k jejich poctivému prohledávání.

Výsledek obrázku pro sniper ghost warrior contracts

Každá z těchto map posléze nabízí kromě hlavních úkolů i náročnější výzvy a občas nějakou tu vedlejší zakázku v podobě speciální odměny za zabití určeného vojáka. Těchto vedlejších aktivit a výzev je dostatečné množství na to, abyste se u hry nenudili klidně i dvacet hodin, nicméně všechny hlavní úkoly se dají rozumným tempem udělat do deseti.

Výsledek obrázku pro sniper ghost warrior contracts

Než se ale do tohoto mrazivého kraje vydáte, je vhodné se náležitě připravit na očekávaná nebezpečenství. Před každým kontraktem si můžete upravit svoji výbavu, modifikovat váš střelný arzenál a nakoupit různorodé gadgety, které vám otevírají nové taktické možnosti. No a co by to bylo za moderní střílečku bez stromu dovedností. Hned z počátku hry získáte speciální masku, při jejímž použití se vám zobrazí možné cesty k cíli a po jejím vylepšení i dokáže označovat nepřátele v blízkém okolí. Mimo to si lze vylepšovat i samotnou výbavu, otevírat si další sloty pro ni a zvyšovat kapacitu granátů či nábojů. Za tohle všechno posléze budete platit vydělanými penězi ze splněných kontraktů a občas i speciálními bodíky, které získáváte za různé aktivity a sběr herních předmětů.

Výsledek obrázku pro sniper ghost warrior contracts

HW Požadavky:

Minimální:
Vyžaduje 64bitový procesor a operační systém
OS: Windows 7/8.1/10 64-bit
Procesor: i3 3240 3.4 GHz nebo AMD FX-6350 3.9 GHz
Paměť: 8 GB RAM
Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB nebo AMD Radeon HD 7850 2GB
DirectX: Verze 11

Doporučené:
Vyžaduje 64bitový procesor a operační systém
OS: 64-bit Windows 10 nebo vyšší
Procesor: AMD FX 8350 Wraith nebo Intel Core i7 4790 nebo odpovídající
Paměť: 16 GB RAM
Grafická karta: AMD Radeon™ RX 480 4GB nebo NVIDIA GeForce(R) GTX 1060 3GB
DirectX: Verze 11

 

Zdroj: www.zing.cz

Předchozí článekStar Wars Jedi: Fallen Order
Další článekWoT – Vánoční operace 2020 je tu!!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here